IWG-IT biedt hypermoderne webhosting, hoogwaardige prestatiekenmerken en een professioneel ondersteuningsteam dat 24/7 klaar staat .

Ervaar krachtige functies die IWG-IT een leider maken in snelle en betaalbare webhosting.

Hoge Kwaliteit Webhosting

Hoge Kwaliteit Webhosting

Bij IWG-IT betaalt u de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit. Gevuld met onbeperkte functies en back-ups, liep op cloud-gebaseerde technologie met 3x geoptimaliseerde WordPress snelheid, IWG-IT heeft echt alles wat u nodig hebt om top-notch websites te hosten. Voor uw succes kiest u de beste.

Onbeperkte Webhosting functies

Onbeperkte Webhosting functies

Alles-in-een, alles wat u ooit nodig hebt om uw succesvol groeiende website te starten, hosten en beheren. Onbeperkte shared hosting met talloze hoeveelheden aan hoogwaardige cloud functies en opslagruimte. Alle IWG-IT premium & zakelijke hosting pakketten zijn voorzien van enorme schijfruimte en bandbreedte, ontworpen om optimaal aan de behoeften van uw website te voldoen. U zult ook in staat zijn elke soort website succesvol te hosten, met behulp van MySQL-databases, e-mailaccounts & FTP gebruikers.

Goedkope Hosting

Goedkope Hosting

Bespaar slim & houd uw budget beperkt. Kies voor de unieke webhosting van hoge kwaliteit, geleverd door de leiders van de sector tegen de laagste kosten. Alleen bij IWG-IT krijgt u een nog betere website hosting kwaliteit dan waar dan ook voor de meest betaalbare prijs. In tegenstelling tot goed geadverteerde webhostingbedrijven, die na het eerste jaar de vernieuwingsprijzen tot 500% wijzigen, bieden wij u de beste prijs met ons Loyal Customer Guarantee Program voor webhosting & domeinvernieuwingen!

Gratis Domeinhosting & Gratis SSL

Gratis Domeinhosting & Gratis SSL

Ontvang gratis domeinhosting met jaarlijkse Premium & Business website hosting pakketten. Dit is de goedkoopste manier om uw website te lanceren met het all-inclusive pakket. Voor de beste beveiliging & hoge SEO rankings, ga met de Business webhosting plan en u krijgt een gratis SSL-beveiligingscertificaat dat je zal helpen bij de exploitatie van bezoekersgegevens of een e-commerce website zonder zorgen over de veiligheid.

Beste Gratis Website Bouwer

Beste Gratis Website Bouwer

Selecteer een webhosting pakket en krijg de beste gratis Website Builder er bij! Bouw uw website als een professional zonder technische of coderingskennis door simpelweg de beste drag and drop interface van onze gratis website bouwer te gebruiken. U zult in staat zijn om te bladeren en te selecteren uit honderden gratis website sjablonen, ontworpen door pro-webkunstenaars. Alle websites die zijn gebouwd met onze eenvoudigste Website Builder zijn SEO-vriendelijk, opvallend en gemakkelijk te gebruiken. Alles wat u nodig heeft, van nul tot een goed ontworpen website.

Hosting geoptimaliseerd voor WordPress

Hosting geoptimaliseerd voor WordPress

Uw WordPress website of blog snelheid is een van de belangrijkste factoren die nodig zijn om te slagen. Dankzij servers die geoptimaliseerd zijn voor WordPress en op maat gemaakte caching plugins, is IWG-IT in staat om de snelste snelheid van de WordPress-website in de branche te bereiken voor de meest betaalbare prijs. Laat ons u helpen een kwalitatieve WordPress website te starten, zonder overtollig hoge prijzen! Ga met onze WordPress hosting & versnel uw website zonder teveel te betalen. WordPress loopt ook tot 50% sneller met onze volledige SSD-opslag.