+32 (0) 479 59 52 88
info@iwg-it.com

Webhosting

IWG-IT biedt hypermoderne webhosting, hoogwaardige prestatiekenmerken en een professioneel ondersteuningsteam dat 24/7 klaar staat .

Ervaar de krachtige functies die IWG-IT een leider maken in snelle en betaalbare webhosting.

Hoge kwaliteit Webhosting

Bij IWG-IT betaalt u de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit. Boordevol onbeperkte functies, back-ups en cloud-gebaseerde technologie met 3x geoptimaliseerde WordPress snelheid, IWG-IT heeft alles wat u nodig heeft om top-notch websites te hosten. Voor uw succes kiest u de beste.

Onbeperkte Webhosting functies

Alles-in-een, alles wat u ooit nodig hebt om uw succesvol groeiende website te starten, hosten en beheren. Onbeperkte shared hosting met talloze hoogwaardige cloud-functies en opslagruimte. Alle IWG-IT premium & zakelijke hosting pakketten zijn voorzien van enorme schijfruimte en bandbreedte, ontworpen om optimaal aan de behoeften van uw website te voldoen. U zalook in staat zijn elke soort website succesvol te hosten, met behulp van MySQL-databases, e-mailaccounts & FTP-gebruikers.

Goedkope Hosting

Bespaar slim en houd uw budget beperkt. Kies voor unieke webhosting van hoge kwaliteit, geleverd door de leiders van de sector tegen de laagste prijzen. Alleen bij IWG-IT krijgt u de beste website hosting kwaliteit voor de beste prijs. In tegenstelling tot goed geadverteerde webhostingbedrijven, die na het eerste jaar de vernieuwingsprijzen tot 500% wijzigen, bieden wij u de beste prijs met ons Loyal Customer Guarantee Program voor webhosting & domeinvernieuwingen!

Gratis domeinhosting & gratis SSL

Ontvang gratis domeinhosting met jaarlijkse Premium & Business website hosting pakketten. Dit is de goedkoopste manier om uw website te lanceren. Voor de beste beveiliging & hoge SEO-rankings, ga met de Business webhosting plan. U krijgt een gratis SSL-beveiligingscertificaat dat zal u helpen bij de exploitatie van bezoekersgegevens of uw e-commerce website zonder zorgen over de veiligheid.

Beste gratis websitebouwer

Selecteer een webhostingpakket en krijg de beste gratis Website Builder erbij! Bouw uw website als een professional zonder technische of coderingskennis door simpelweg de beste drag and drop interface van onze gratis website bouwer te gebruiken. U zult in staat zijn te bladeren en te selecteren uit honderden gratis website sjablonen, ontworpen door pro-webkunstenaars. De websites die zijn gebouwd met onze eenvoudigste Websitebuilder zijn SEO-vriendelijk, opvallend en makkelijk te gebruiken. Alles wat u nodig heeft, van nul tot een goed ontworpen website.

Hosting geoptimaliseerd voor WordPress

Uw WordPress-website of blogsnelheid is één van de belangrijkste factoren om te slagen. Dankzij servers die geoptimaliseerd zijn voor WordPress en op maat gemaakte caching plugins, is IWG-IT in staat om de hoogste snelheid van de WordPress-website in de branche te bereiken voor de meest betaalbare prijs. Laat ons u helpen een kwalitatieve WordPress-website te starten, zonder onnodige hoge prijzen! Kies voor onze WordPress hosting & versnel uw website zonder teveel te betalen. WordPress loopt ook tot 50% sneller met onze volledige SSD-opslag.